Radio Vizioni

88.1MHz FM Stereo

top-banner

Mon03022015

Last updateFri, 08 Mar 2013 9am

Thursday, 14 March 2013 18:55

Urime dhe pershendetje

Written by 
Rate this item
(56 votes)

urimet-pershendetjet

Njoftohen të gjithë bashkëatdhetarët se urimet e tyre familjare mund t’i dërgojnë edhe përmes: Western  UNINON  dhe MONEY GRAM .


Pagesa bëhet në emër të radio Vizionit, ndërsa urimet i dërgoni në Email adresën This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Urimet transmetohen në ditën kur ju dëshironi dhe të njëjtat incizohen në CD.

Një urim kushton 4 euro, ndërsa urimet speciale një orë 40 euro bashkë me incizim, brenda kësaj kohe transmetohen 10 urime.Urimet transmetohen  në internet si dhe në Platformën Mediale TVAlb www.tvalb.com  

Nga Radio Vizioni
+37744 162 424
+38138 571 888

 

Read 29049 times